Либерална Икономика, Прогрес и Активност

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Честито Рождество Христово!

На Бъдни вечер, в навечерието на празника Рождество Христово, Граждански клуб ЛИПА отново зарадва хората в затруднено положение при храм Св. Паисий Хилендарски в старозагорския кв. Зора. Членове на клуба донесоха хранителни продукти, включващи вино, олио, боб, ориз, леща, макарони, месни консерви, лютеница, люти чушки,  локум, и буркан мед, както и продукти за социалната кухня при храма.  За благородния жест, помогнаха с дарения Винарска изба Рогошев,  членове и други приятели на ЛИПА.

 

 

Снимка храм Зора 1

Но тази година ЛИПА направи още едно добро дело за храм Св. Паисий Хилендарски. Беше инсталирано и точно в 17 ч. на Бъдни вечер беше пуснато фасадното ефектно енергоспестяващо осветление на храма, което му придава завършеност и по-голяма сигурност. Тази сграда е първата външно осветена сграда в крайните квартали на Стара Загора, което коренно променя облика на района. Това ще бъде своеобразен подарък за жителите на квартала и ще внесе надежда и светлина в душите им през предстоящите зимни месеци, в сложната пандемична обстановка. 

 

Снимка храм Зора 4

 

Отец Йордан Карагеоргиев, предстоятел на храм Св. Паисий Хилендарски,  с топли думи благодари на клуб ЛИПА за всичко, което прави от много години за храма и за миряните към него.  Отец Йордан благодари също така на инж. Цветан Христов, дарил проекта на осветлението, на координатора на проекта Деян Димитров, на изпълнителя Радостин Танев, на проф. Иван Станков, за личното му дарение и на Община Стара Загора за цялостната подкрепа на проекта.  

С пожелание за светли Новогодишни празници, здрава, по-добра и благодатна 2021 Година!

 

IMG bc2f7494d431806c0bfe3e7f0f0e6e3d V 4

 

IMG eb4d0f581ec17e46b36dc31dc8b4e957 V 2

 

IMG 09d899010f127ef358bfcd2e64ed8e02 V 2

 

Либерална Икономика, Прогрес и Активност

Либералните ценности са в основата на нашите виждания за демократичното развитие на обществото и бизнеса.

Икономическото развитие на региона и традиционно силните сектори са източник на социален просперитет и високо качество на живот.

Прогресивното начало и идеята за напредък са спомогнали Стара Загора да се запази и развие през хилядолетията. Те са факторите, които и сега са ключови за привличане на младите хора да останат и работят тук.

Активното гражданско общество е гаранция за по-ефективно местно самоуправление.

Пишете ни!

Имейл:
Тема:
Съобщение:
Колко букви има думата  ЛИПА  (въпрос за спам защита)?