Либерална Икономика, Прогрес и Активност

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Граждански клуб ЛИПА приятели почистиха пространство Стария чинараЧленовете на Граждански клуб ЛИПА и десетки техни партньори и приятели дадоха своя принос в общоградското пролетно почистване в Стара Загора и придадоха приветлив вид на пространството около Стария чинар. От повече от две години членовете на Граждански клуб ЛИПА полагат усилия за запазване на вековното дърво, което се намира в парк Бедечка.

Благодарение на дарения на финансови средства, материали и безвъзмезден труд клоните на 700-годишното дърво са укрепени с масивни конструкции, ще бъде направена дезинфекцираща замазка и екологична запечатка на ствола, съобщи председателят на Граждански клуб ЛИПА Олег Стоилов, който е и председател на Търговско-промишлена палата - Стара Загора.

Една от целите на Клуба е да популяризира чинара, да го консервира и социализира. Районът около него ще се превърне в приятно място за отдих. Обособяването на кът за отдих с беседка в близост до чинара е едно от мероприятията за опазването на дървото и предотвратяване на вандалски действия срещу него. Около дървото ще бъдат монтирани осветление, видео наблюдение и сигнално-охранителна техника.

Предходни инициативи за почистване на пространството около дървото и опазването му, организирани от членовете на Граждански клуб ЛИПА, имаше и през 2012 и 2013 г.

Граждански клуб ЛИПА и приятели почистиха пространството около Стария чинар

Граждански клуб ЛИПА и приятели почистиха пространството около Стария чинар

Граждански клуб ЛИПА и приятели почистиха пространството около Стария чинар

Либерална Икономика, Прогрес и Активност

Либералните ценности са в основата на нашите виждания за демократичното развитие на обществото и бизнеса.

Икономическото развитие на региона и традиционно силните сектори са източник на социален просперитет и високо качество на живот.

Прогресивното начало и идеята за напредък са спомогнали Стара Загора да се запази и развие през хилядолетията. Те са факторите, които и сега са ключови за привличане на младите хора да останат и работят тук.

Активното гражданско общество е гаранция за по-ефективно местно самоуправление.

Пишете ни!

Имейл:
Тема:
Съобщение:
Колко букви има думата  ЛИПА  (въпрос за спам защита)?