Либерална Икономика, Прогрес и Активност

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Граждански клуб ЛИПА Стара Загора удостои с грамота и парична награда на най-добре представилия се студент от първия курс на Частен професионален колеж ИКОМ ИНТЕЛЕКТ, филиал Стара Загора. Основанията за номинацията са представени от Борис Марков, регионален представител на колежа, който обучава първите си студенти тази година. Отличеният е Владислав Апостолов, студент по специалност Проектант на компютърни мрежи и системи. Владислав е завършил Професионална гимназия по електротехника в град Мадан. След това учил в Пловдивски университет Св. Паисий Хилендарски до 4-ти курс по специалността Математика и информатика. Работил е 6 години в областта на информационните технологии. Семеен е, има едно дете.
 
20160330 185629 images thumb medium300 0
 

С това Граждански клуб ЛИПА продължава традицията да подкрепя професионалното развитие и реализацията на младите хора, коментира Олег Стоилов, председател на Клуб ЛИПА. 

Либерална Икономика, Прогрес и Активност

Либералните ценности са в основата на нашите виждания за демократичното развитие на обществото и бизнеса.

Икономическото развитие на региона и традиционно силните сектори са източник на социален просперитет и високо качество на живот.

Прогресивното начало и идеята за напредък са спомогнали Стара Загора да се запази и развие през хилядолетията. Те са факторите, които и сега са ключови за привличане на младите хора да останат и работят тук.

Активното гражданско общество е гаранция за по-ефективно местно самоуправление.

Пишете ни!

Имейл:
Тема:
Съобщение:
Колко букви има думата  ЛИПА  (въпрос за спам защита)?