Либерална Икономика, Прогрес и Активност

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

На 30.09.2017 г. /събота/, от 18:00 ч в залата на Регионална библиотека "Захари Княжески" ще бъде показан биографичен филм за първата ни световна рекордьорка в лекоатлетическа диcциплинa Йорданка Благоева (c постижeниe oт 194 cм през 1972 г., в Загреб).

Филмът „Отвъд скока” е сниман през лятото на 2016 г. Режисьор е Валентина Фиданова-Коларова, а сценарист проф. Коларов. По техни думи това е филм за волята да побеждаваш, за непоколебимия и непреклонен спортен дух, за вярата в собствените си сили.

Главен инициатор филмът да бъде показан в Стара Загора е лекоатлетката Емилия Драгиева. "Щаслива съм, че моите съграждани ще имат възможност да се докоснат до живота на един велик спортист и прекрасен Човек - Йорданка Благоева", коментира Драгиева, която се е състезавалa в същата дисциплина.

 

1maxresdefault

 

Граждански клуб ЛИПА подкрепя събитието и призовава жителите и гостите на Стара Загора, Европейски град на спорта за 2017 г. да съпреживеят тези моменти.

Входът е свободен.

Повече за филма можете да прочетете тук:

БНР - https://goo.gl/X2xMRw

БГ Атлетика - https://goo.gl/nqooq6

ОТ ГРАЖДАНСКИ КЛУБ ЛИПА

Либерална Икономика, Прогрес и Активност

Либералните ценности са в основата на нашите виждания за демократичното развитие на обществото и бизнеса.

Икономическото развитие на региона и традиционно силните сектори са източник на социален просперитет и високо качество на живот.

Прогресивното начало и идеята за напредък са спомогнали Стара Загора да се запази и развие през хилядолетията. Те са факторите, които и сега са ключови за привличане на младите хора да останат и работят тук.

Активното гражданско общество е гаранция за по-ефективно местно самоуправление.

Пишете ни!

Имейл:
Тема:
Съобщение:
Колко букви има думата  ЛИПА  (въпрос за спам защита)?