Либерална Икономика, Прогрес и Активност

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Нова детската площадка с подкрепата на Граждански клуб ЛИПА се откри в Змейово. Площадката е изградена с финансова помощ от Предприятие за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС) и със съдействието на други фирми и жители на селото.  Тя бе открита с тържествен водосвет за здраве и благоденствие, отслужен от старозагорски свещеници.

 

„Щастлив и развълнуван съм, че успяхме да направим тази площадка за децата. Благодаря на Община Стара Загора за подадената ръка и съдействие за проекта, благодаря и на приятелите от Граждански клуб ЛИПА“, сподели кметът на селото Стоян Трифонов. Той благодари на всички участвали в изграждането й, в т. ч. форми и жители от селото. Площадката се намира в двора на кметството. По проект тя е на тревна основа. Има катерушки, люлки, пързалка и стена за катерене. В площадката има и оригинална чешма.

„Радвам се, че кметът Трифонов работи в интерес на децата. Пожелавам да довърши площадката, за да има къде да играят и се забавляват малчуганите от Змейово“, каза Десислава Нанева, специалист в отдел „Образование“ в Община Стара Загора.

„Почти година партньорство на ГК ЛИПА  и кмета даде своя реален резултат. Ще продължим и вбъдеще със съвместните прояви“, обеща Олег Стоилов, председател на ГК ЛИПА. Той пожела да има още повече деца в Змейово, които да ползват площадката.

Той и кметът Стоян Трифонов прерязаха лентата и откриха новата придобивка. Всички децата, които пристъпиха прага на площадката, бяха поръсени със светена вода за здраве от свещениците и бяха почерпени с лакомства.

Либерална Икономика, Прогрес и Активност

Либералните ценности са в основата на нашите виждания за демократичното развитие на обществото и бизнеса.

Икономическото развитие на региона и традиционно силните сектори са източник на социален просперитет и високо качество на живот.

Прогресивното начало и идеята за напредък са спомогнали Стара Загора да се запази и развие през хилядолетията. Те са факторите, които и сега са ключови за привличане на младите хора да останат и работят тук.

Активното гражданско общество е гаранция за по-ефективно местно самоуправление.

Пишете ни!

Имейл:
Тема:
Съобщение:
Колко букви има думата  ЛИПА  (въпрос за спам защита)?