Либерална Икономика, Прогрес и Активност

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Организационен комитет от олимпийски, световни и европейски шампиони, и медалисти от различни видове спорт, допринесли за спортната слава на България и Стара Загора, под председателството на змс Александър Томов и Граждански клуб „ЛИПА” – Стара Загора, в партньорство с Община Стара Загора организират за седма поредна година Детски спортни игри „Старозагорски олимпийски надежди”.

 

 

1детски игри 2

 

Игрите ще се проведат на различни площадки в Стара Загора, като финалната проява с демонстрационни изпълнения и награждаване ще бъде на 12 май 2018 г. от 11 ч. в спортна зала „Иван Вазов”. Очаква се в тях да вземат участие над 800 деца /до 14 годишна възраст/ от 25спортни клуба от регион Стара Загора. Събитието е посветено на Международния ден на предизвикателството и Националния ден на спортиста и в чест на мс Димитър Чифудов, първия старозагорски олимпиец.

Игрите, провеждани ежегодно от 2012 година досега, в които взеха участие над 3000 деца, преминаха много успешно. Това ни дава увереност, че тази проява е изключително полезна за популяризиране и развитие на детския спорт в региона, и че трябва да се провежда ежегодно.

Желанието на организаторите е тази година Игрите да бъдат със засилен състезателен елемент, като състезанията да бъдат организирани от спортните клубове, в зависимост от спецификата на видовете спорт, а финалната проява на 12 май 2018 г. от 11 ч. в спортна зала „Иван Вазов” да бъде истински детски спортен празник.

За добрата организация и популяризация на Игрите Ви молим, след като сте взели решение да участвате, с обратен имейл, до 12 април т.г., да ни изпратите следната информация:

  • Точното наименование на клуба, кратка визитка и телефони за контакт.
  • Брой деца, които ще вземат участие в игрите тази година.
  • Как предвиждате да организирате състезанията на клуба Ви / на Вашия вид спорт / в рамките на Игрите?
  • Предвиждате ли да правите демонстрация на Вашия вид спорт на финалната проява на 12 май и ако да - как? (в рамките на 5 мин). Бихте могли да участвате само с дефиле на представителна група деца - спортисти, взели участие в състезанията на игрите, ако Вашия спортен празник се проведе в друга спортна площадка или в друго време.
  • Какъв награден фонд предвиждате - брой комплекти медали?
  • Информация за най-добре представилите се деца-спортисти през годината от Вашия клуб, от които ще бъдат избрани тези, които ще получат специални награди.
  • Име на най-добрия детски треньор през годината от Вашия клуб.

На база на предоставената информация ще бъдат изработени информационни материали за Игрите и интернет сайт, който ще популяризира клуба Ви и детския спорт в Стара Загора.

Всички деца, участващи на финалната проява на Игрите ще получат спортна раничка с подаръци, осигурени от организаторите и спонсорите.

Молим Ви да поканите изявени местни и национални спортисти от Вашия спорт по време на Игрите. Срещата с тях въздейства много мотивиращо върху младите състезатели.  

За контакти и допълнителна информация: Тони Куцаров, 0887 110280, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

ОТ ОРГАНИЗАТОРИТЕ    

Либерална Икономика, Прогрес и Активност

Либералните ценности са в основата на нашите виждания за демократичното развитие на обществото и бизнеса.

Икономическото развитие на региона и традиционно силните сектори са източник на социален просперитет и високо качество на живот.

Прогресивното начало и идеята за напредък са спомогнали Стара Загора да се запази и развие през хилядолетията. Те са факторите, които и сега са ключови за привличане на младите хора да останат и работят тук.

Активното гражданско общество е гаранция за по-ефективно местно самоуправление.

Пишете ни!

Имейл:
Тема:
Съобщение:
Колко букви има думата  ЛИПА  (въпрос за спам защита)?