Либерална Икономика, Прогрес и Активност

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

По общо решение на Клуба ни продължаваме станала традиционна Великденската дарителска акция в подкрепа на кухнята за крайно нуждаещите се на отец Йордан, в храм "Св. Паисий Хилендарски" в кв. Зора. Отново ще приготвим 40 пакета с хранителни продукти и ще ги занесем в навечерието на Великден. Приканваме ви за активност, така че пакетите да бъдат подобаващо богати. Можете да участвате лично, а също да призовете приятели, като доставите до 3 април в Обществен дарителски фонд продукти, с количество кратно на 40. Приемат се и финансови дарения. Останалите необходими продукти ще закупим с ресурси на ЛИПА.


Дарението ще раздадем лично, както правим всяка година, на 7 април (събота), в 10:30 ч. в храма в кв. Зора. Ще се съберем традиционно пред Фонда с колите за да вземем пакетите и в 10:00 тръгваме към кв. Зора.

С тази акция ще подкрепим национална кампания Великден за всеки, но по наш си, "липов" начин. Старозагорският омбудсман Надежда Чакърова-Николова ще присъства при предаването на даренията.

Либерална Икономика, Прогрес и Активност

Либералните ценности са в основата на нашите виждания за демократичното развитие на обществото и бизнеса.

Икономическото развитие на региона и традиционно силните сектори са източник на социален просперитет и високо качество на живот.

Прогресивното начало и идеята за напредък са спомогнали Стара Загора да се запази и развие през хилядолетията. Те са факторите, които и сега са ключови за привличане на младите хора да останат и работят тук.

Активното гражданско общество е гаранция за по-ефективно местно самоуправление.

Пишете ни!

Имейл:
Тема:
Съобщение:
Колко букви има думата  ЛИПА  (въпрос за спам защита)?