Либерална Икономика, Прогрес и Активност

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

На Велика събота, в навечерието на Великден, Граждански клуб ЛИПА традиционно зарадва крайно нуждаещите се старозагорци при храм "Св. Паисий Хилендарски" в кв. "Зора"в Стара Загора.

 

1Великденско дарение ЛИПА 1

 

Членове на клуба донесоха великденски торбички, съдържащи литър вино, бутилка олио, пакети боб, ориз, леща, макарони, вафли, по парче луканка и салам, бурканче екологичен мед , шоколад и козунак, а към хранителните продукти беше добавено шоколадово яйце „Киндер сюрприз“ за любимото внуче. Те лично раздадоха пакетите и пожелаха светъл празник на хората в затруднено положение.

 

1Великденско дарение ЛИПА 2

 

Събитието удостои с присъствието си Общинският омбудсман Надежда Чакърова-Николова. Така Клуб ЛИПА по оригинален начин подкрепи национална кампания Великден за всеки.

 

1Великденско дарение ЛИПА 3

 

За благородния жест на Клуба помогнаха Винарска изба Рогошев, МЕТРО Стара Загора,  фирма Стокси, а така също семейства Петрови, Янакиеви, Добреви, Танчеви, Шопови и Бояджиеви. 

 

1Великденско дарение ЛИПА 4

 

Отец Йордан Карагеоргиев, предстоятел на храм „Св. Паисий Хилендарски”, с топли думи благодари на групата от ЛИПА за този хуманен акт, който възрастните хора очакват с надежда на всеки голям празник и подари на Клуба осветена икона на Света Богородица.
 
1Великденско дарение ЛИПА 5
 
С пожелание за Светъл Великден!
ОТ ГРАЖДАНСКИ КЛУБ ЛИПА

 

Либерална Икономика, Прогрес и Активност

Либералните ценности са в основата на нашите виждания за демократичното развитие на обществото и бизнеса.

Икономическото развитие на региона и традиционно силните сектори са източник на социален просперитет и високо качество на живот.

Прогресивното начало и идеята за напредък са спомогнали Стара Загора да се запази и развие през хилядолетията. Те са факторите, които и сега са ключови за привличане на младите хора да останат и работят тук.

Активното гражданско общество е гаранция за по-ефективно местно самоуправление.

Пишете ни!

Имейл:
Тема:
Съобщение:
Колко букви има думата  ЛИПА  (въпрос за спам защита)?