Либерална Икономика, Прогрес и Активност

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

През почивните дни на езерото в Старозагорски минерални бани се проведе ХV-ия национален риболовен турнир за деца за Купата на Съюза на ловците и риболовците в България. 18 деца участваха като представители на сдруженията от страната. Два дни преди турнира от Сдружение на ловците и риболовците - Стара Загора пуснаха в езерото 50, над килограм и половина всеки, шарани. „Това е нашия стил и практика – както и при лова, ние се грижим за природата и равновесието в нея и затова ежегодно, преди да се насладим на лова, разселваме пернат дивеч – фазани, яребици, токачки, кеклици и полудива, зеленоглава патица.

А специално, тук, на Баните, ние също подкрепяме Зоокъта на открито и сме дарили диви пернати и в езерото сме пускали патици“, каза преди откриването на риболовния турнир, Стефан Димитров, председател на старозагорското сдружение.

Съгласно регламента на риболовния турнир за деца, точно в 9:00 ч. главният съдия Иван Димитров даде старт на състезанието, което продължи 3 часа. Купи, медали, специални статуетки и грамоти получиха най-добрите момчета и момичета – индивидуално и отборно. Имаше награди и тези, уловили най-малка и най-голяма риба, за „карък“ на турнира, както и за най-малък участник в него. От Граждански клуб ЛИПА наградиха с грамота и спинингова макара победителя в индивидуалното класиране, Георги Стефанов от клуб „Корморан“ от Велико Търново и най-малкия участник в турнира Виктория Колчакова от ЛРС-Панагюрище, на осем години. Специални благодарности за прекрасната организация получи кметът на Баните Станчо Станев.

 

1Nagradenite110918

 

20180908 134306 2

 

 

20180908 134553 2

 

20180908 134625 2

 

20180908 100713 2

 

1НЛРС СЛРБ295

 

1НЛРС СЛРБ388

 

Либерална Икономика, Прогрес и Активност

Либералните ценности са в основата на нашите виждания за демократичното развитие на обществото и бизнеса.

Икономическото развитие на региона и традиционно силните сектори са източник на социален просперитет и високо качество на живот.

Прогресивното начало и идеята за напредък са спомогнали Стара Загора да се запази и развие през хилядолетията. Те са факторите, които и сега са ключови за привличане на младите хора да останат и работят тук.

Активното гражданско общество е гаранция за по-ефективно местно самоуправление.

Пишете ни!

Имейл:
Тема:
Съобщение:
Колко букви има думата  ЛИПА  (въпрос за спам защита)?