Либерална Икономика, Прогрес и Активност

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

По повод Световния ден на водата – 22 март, Регионалната инспекция по околна среда и води /РИОСВ/ Стара Загора, организира ученически конкурс за рисунки и макети под надслов „Вода за всички“. Журито разгледа 141 творби, на ученици от Старозагорска, Сливенска и Ямболска област, разделени в две възрастови групи: от първи до четвърти клас и от пети до седми.

 

Точно на 22 март, в сградата на РИОСВ Стара Загора, директорът й, д-р Петя Папазова връчи на наградените ученици грамоти, детски енциклопедии и сувенири от екоматериали. Специална грамота и енциклопедия връчиха на ОУ Николай Лилиев Стара Загора от Граждански клуб ЛИПА.

 

1РИОСВ 1

 

22 март е официално обявен за Световен ден на водата от Общото събрание на ООН през 1992 г. Тазгодишното издание на Деня на водата се обръща към проблемите на хората, които все още са лишени от достъп до вода, като вниманието се насочва към възможността устойчивото управление на водите да се превърне във водеща сила за промяна. Чрез мотото на кампанията за 2019 г. – „Всеки е важен“, се акцентира върху това, че правото на достъп до вода е основно човешко право и никой не трябва да бъде лишен от свободен и лесен достъп до питейна вода без опасност от замърсяване.

 

1РИОСВ 2

Либерална Икономика, Прогрес и Активност

Либералните ценности са в основата на нашите виждания за демократичното развитие на обществото и бизнеса.

Икономическото развитие на региона и традиционно силните сектори са източник на социален просперитет и високо качество на живот.

Прогресивното начало и идеята за напредък са спомогнали Стара Загора да се запази и развие през хилядолетията. Те са факторите, които и сега са ключови за привличане на младите хора да останат и работят тук.

Активното гражданско общество е гаранция за по-ефективно местно самоуправление.

Пишете ни!

Имейл:
Тема:
Съобщение:
Колко букви има думата  ЛИПА  (въпрос за спам защита)?